ÖVERLÅTELSEBESIKTNING ENKÖPING

ta hjälp av oss på PL INGENJÖRSTEKNIK
när du söker ENTREPRENADbesiktningsman av hus & fastigheter

En entreprenadbesiktning med vår besiktningsman är ett avgörande för att få ut slutbeviset
Anlita oss på PL Ingenjörsteknik för en grundlig kontroll av din blivande bostad.

 

Om oss på PL Ingenjörsteknik

PL Ingenjörsteknik AB ska genom hög service och stort engagemang i kombination med hög  kompetens av vår besiktningsman inom företagets verksamhetsområden uppnå en bättre resurseffektivitet både ur ekonomisk och ur miljömässig synpunkt. Företagets affärsidé präglas av resurseffektivitet som ger kvalitetsfördelar och en bättre lönsamhet för kunden. PL Ingenjörsteknik AB ska kontinuerligt förbättra kompetensen och ta ansvar för att höja kvalitén med strävan att ständigt bli bättre.

 

Hur går en slutbesiktning till med vår besiktningsman till?

Vi kontrollerar alla utrymmen man kommer åt för att hitta byggfel eller byggfusk. Vid en slutbesiktning hjälper en av våra besiktningsmän dig med att få en klar bild av hur skicket på din blivande bostad eller fastighet ser ut. Du får en klar bild av vad som ska rättas till. En slutbesiktning med vår besiktningsman kan vara avgörande för ditt framtida fastighetsköp och du slipper oroa dig för obehagliga och dyra överraskningar när affären är färdigställd.

 

SLUTBESIKTNING

ENTREPRENADBESIKTNING

HUSBESIKTNING

FÖRBESIKTNING

BESIKTNINGSMAN

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING ENKÖPING

PL Ingenjörsteknik 
Vi hjälper dig med besiktningar av hus & fastigheter

Hur går en slutbesiktning till med vår besiktningsman till?

Vi samlar in avtal och egenkontroller m.m kontrollerar alla utrymmen man kommer åt och letar efter byggfel. Vid en slutbesiktning hjälper en av våra besiktningsmän dig med att få en klar bild av hur skicket på din blivande bostad eller fastighet ser ut.

Du får en bild av hus skicklig din entreprenör varit eller inte. En slutbesiktning är avgörande för att få ut slutbeskedet och kunna få flytta in.

Välkommen att kontakta oss!