JORDABALKSBESIKTNING ENKÖPING

ta hjälp av oss på PL INGENJÖRSTEKNIK
vid besiktning av hus & fastigheter

En jordabalksbesiktning kan vara avgörande för en bra bostadsaffär.
Anlita oss på PL IngenjörsTeknik för en grundlig kontroll av ditt blivande fastighetsköp.

 

Om oss på PL Ingenjörsteknik

PL IngenjörsTeknik AB ska genom hög service och stort engagemang i kombination med kompetens inom företagets verksamhetsområden uppnå en bättre resurseffektivitet både ur ekonomisk och ur miljömässig synpunkt. Företagets affärsidé präglas av resurseffektivitet som ger kvalitetsfördelar och en bättre lönsamhet för kunden. PL IngenjörsTeknik AB ska kontinuerligt förbättra kompetensen och ta ansvar för att höja kvalitén med strävan att ständigt bli bättre.

 

Hur går en överlåtelsebesiktning till?

Vi kontrollerar alla utrymmen man kommer åt och letar efter fuktskador, mögel eller kanske bara ett fönster som behöver bytas ut. Vid en överlåtelsebesiktning hjälper en av våra besiktningsmän dig med att få en klar bild av hur skicket på din blivande bostad eller fastighet ser ut. Du kan få en bild av vad som kan tänkas behövas åtgärdas vid en överlåtelsebesiktning i Strängnäs och en uppskattning av vad dessa åtgärder kan tänkas kosta. En överlåtelsebesiktning i Strängnäs kan vara avgörande för ditt framtida fastighetsköp och du slipper oroa dig för obehagliga och dyra överraskningar när affären är färdigställd.

 

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING

JORDABALKSBESIKTNING

HUSBESIKTNING

BESIKTNINGSMAN

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING

PL Ingenjörsteknik 
Vi hjälper dig med besiktningar av hus & fastigheter

Hur går en överlåtelsebesiktning till?

Vi kontrollerar alla utrymmen man kommer åt och letar efter fuktskador,
mögel eller kanske bara ett fönster som behöver bytas ut. Vid en överlåtelsebesiktning hjälper en av våra besiktningsmän dig med att få en klar bild av hur skicket på din blivande bostad eller fastighet ser ut.

Du kan få en bild av vad som kan tänkas behövas åtgärdas vid en överlåtelsebesiktning samt en tydlig uppskattning av vad dessa åtgärder kan tänkas kosta. En överlåtelsebesiktning kan vara avgörande för ditt framtida fastighetsköp och du slipper oroa dig för obehagliga och dyra överraskningar när affären redan är klar. Att utföra en husbesiktning är alltid en god idé för att få en utomstående uppskattning av det befintliga skicket på din fastighet.

Välkommen att kontakta oss!