ventilationSSYSTEM VILLA

ta hjälp av oss på PL INGENJÖRSTEKNIK för
installation av ventilationSSYSTEM

FTX ventilationssystem

FTX-ventilationssystem blir mer och mer populära och fler hushåll väljer att installera detta förstklassiga ventilationssystem. Idag har vart tionde hus FTX-ventilationssystem installerat. Detta beror till stor del på de positiva effekterna av att ha ett bra ventilationssystem samtidigt som det är kostnadseffektivt och enkelt. PL Ingenjörsteknik installerar System Airs FTX-ventilationsaggregat men kan även installera andra märken och modeller.

FTX står för Från- och Tilluftsventilation med återvinning. Det är en kostnadseffektiv och okomplicerad teknik som utvinner värme ur ventilationens frånluft. Med ett bra FTX-ventilationsaggregat återvinns upp till 86% av den värme som finns i frånluften samtidigt som huset får en perfekt balanserad ventilation. Om ni vill ha en så bra värmeåtervinning som möjligt i ert ventilationssystem är ventilationsaggregat med roterande värmeväxlare den bästa lösningen. En roterande värmeväxlare överför både värme och kyla vilken gör den bra att ha både vintertid och sommartid.

FTX-ventilationsaggregat fungerar lika bra och ger hög kvalitet till både småhus och större fastigheter. Tester gjorda av Energimyndigheten visar att om du installerar ett FTX-system i ett tätt hus kan du göra en energibesparing på mellan 3 000 och 6 000 kWh per år. Vill ni ta del av alla de fördelar som FTX-ventilationssystem har så är det bara att kontakta PL Ingenjörsteknik så får ni hjälp med prisinformation och ni får råd om vilket aggregat som passar era behov bäst.

FTX -ventilationssystem ökar inomhuskomforten och minskar driftkostnaderna samt ökar fastighetens värde.

FTX-ventilation

Värmeåtervinning

Villa ventilation

Bra inomhuskomfort

ventilationssystem Villa

PL Ingenjörsteknik 
Vi hjälper dig med installationer av ventilationssystem

Välkommen att kontakta oss!