ENERGIDEKLARATION SÖDERTÄLJE

ta hjälp av oss på PL INGENJÖRSTEKNIK
vid Energideklaration i Södertälje.

En Energideklaration i Södertälje är ett EU-direktiv och måste utföras vid försäljning eller om du hyr ut och kan vara avgörande för en bra bostadsaffär.
Anlita oss på PL IngenjörsTeknik för en grundlig kontroll av din byggnad.

 

Om oss på PL Ingenjörsteknik

PL IngenjörsTeknik AB ska genom hög service och stort engagemang i kombination med kompetens inom företagets verksamhetsområden uppnå en bättre resurseffektivitet både ur ekonomisk och ur miljömässig synpunkt. Företagets affärsidé präglas av resurseffektivitet som ger kvalitetsfördelar och en bättre lönsamhet för kunden. PL IngenjörsTeknik AB ska kontinuerligt förbättra kompetensen och ta ansvar för att höja kvalitén med strävan att ständigt bli bättre.

 

 

ENERGIBESIKTNING

ENERGIKARTLÄGGNING

HUSBESIKTNING

BESIKTNINGSMAN

ENERGIDEKLARATION SÖDERTÄLJE

PL Ingenjörsteknik 
Vi hjälper dig med besiktningar av hus & fastigheter

Hur går en energideklaration i Södertälje till?

Vi kontrollerar alla energikrävande och fastighetsrelaterade komponenter. Vid en energideklaration får du också reda på byggnadens energiprestanda.

Du får få en bild av vad som kan tänkas behövas åtgärdas vid en energideklaration samt en tydlig uppskattning av vad dessa åtgärder kan tänkas kosta. En energideklaration kan vara avgörande för din framtida fastighetsförsäljning och du slipper oroa dig för obehagliga och dyra överraskningar när affären redan är klar. Att utföra en energideklaration är  ett krav från EU och skall utföras vart 10 år.

Välkommen att kontakta oss!